Hellberg intouch

Hellberg intouch


Hellberg hørselvern er utstyrt med stereoradio som gir lyd i HiFi klasse og avansert elektronikk som gir deg mulighet til å kommunisere med kollegaer og høre varselsignaler i støyende miljøer, samtidig som du er beskyttet mot skadelig støy. Den ergonomiske designen, de myke tetningsringene og de enkle innstillingene gjør den komfortabel å bære samt enkel å bruke. brukt i Industri, skytebane.

Helleberg Tuneup er svært driftssikker fordi kretskortene er lakkerte og plassert bak en skillevegg i klokka som beskytter bedre mot fukt. er utstyrt med en ekstern audioinngang som gjør det mulig og kople til iPod, mobiltelefon eller MP3.

Et elektronisk beskyttelsessystem - EPS, begrenser all lyd gjennom høytalerne til maksimalt 80dB(A). Dette beskytter hørselen din fra impulslyd og høye signaler. Dempningsverdier med elektronikk avstengt: SNR 31. Forsterker max 8dB(A) 2 stk AAA-batterier gir ca 400 timers driftstid.

Passer perfekt til bruk i f.eks.verksteder, blikkenslagerverksteder og trykkerier, men kan også brukes med god effekt utendørs, f.eks. ved plenklipping eller i forbindelse med hobbyer og fritidsaktiviteter

Leveres med batterier, 3,5 mm stereokabel og 3,5 mm monokabel.

 

 

 

Tips en venn! Tips en venn |

Fabrikat: Hellberg

Art.nr.: Beskrivelse: Lager: Pris: Antall:
16550-001 Hellberg intouch Hellberg intouch hørselvern På lager 1 150 ,-

eks. mva

Tilbake