HJEM » Hurtigtest Covid-19 » Hurtigtest Covid-19 (selvtest) 5 stk

Hurtigtest Covid-19 (selvtest) 5 stk

312 ,- Ordinær pris (590 ,-)

eks. mva

Beskrivelse

Boson SARS-COV-2 Antigen hurtigtest er den første covid-19 selvtesten på det norske markedet som er godkjent for private brukere. Testpakken inkluderer alle komponentene som trengs for å utføre og lese av testen.

Test deg selv raskt og enkelt med den nye Boson koronatesten, som kan gi deg svaret på om du er smittet med Covid-19 (SARS-CoV-2-virus) på bare 15 minutter. Testen er helt smertefri og fungerer ved å sette en kort bomullspinne noen centimeter opp i hvert nesebor.

Boson Covid-19 test er godkjent for hjemmebruk i Norge. Raskt, smertefritt og trygt test som man bør ha liggende hjemme for hele familie.

Brukeren tar enkelt en test i nedre del av nesen, og testen leses enkelt av uten bistand fra helsepersonell etter 15-20 minutter. Testen er CE-godkjent og har norsk tekst og bruksanvisning.

Testen er egnet til de situasjoner hvor man har behov for et hurtig svar på om en person er smittet med Covid-19. Det samme gjelder situasjoner hvor man har behov for å teste mange på samme tid. Det kan være på bedrifter, ansatt, skoler, event eller lign.

INKLUDERT I PAKKEN:

    • Testpatron for SARS-COv-2 antigen
    • Steril vattpinne
    • Prøverør
    • Buffer
    • Prøverørholder
    • Bruksanvisning på norsk

 

Corona hjemmetest blir levert av produsent Boson, og er undersøkt i form av både brukervennlighet, sensitivitet, spesifisitet og nøyaktighet. Testene gir en nøyaktighet på 98,72% (Boson, 2021).

Prisen er opgitt for pakke med 5 hurtigtester og en gratis pakke munnbind. 

Vi sender produktet fraktfritt til deg, eller kan  hentes i Oslo.

Kjøp 100 betal for 90 

Kjøp 50 betal for 45

Rabatten trekkes fra i kassen.

 

 

Spesifikasjoner

Art.nr.: Hurtigtest-boson
Lagerstatus: På lager

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

2tBFW3
Kode fra Captcha-bilde:

Vurdering (0)

Del

Blogg om