Jabra Elite Sport ørepropper

Jabra
Jabra Elite Sport ørepropper


Dette er en avansert hodetelefon til all slags sport. Den er True Wireless, noe som betyr at du fullstendig slipper ledninger både til telefonen og mellom øreproppene – uten at det går ut over kvaliteten.

Fullstendig frihet fra kabler
Med Jabra Elite Sport får du fullstednig frihet fra kabler. To separate ørepropper med innebygget batteri gir deg muligheten til å utfolde deg både på trening og i hverdagen helt uten å måtte holde styr på uregjerlige kabler. Du kan fortsatt nyte godt av alle funksjonene du trenger, inkludert taleanrop, volumstyring og pulsmåling. Med de medfølgende gummiproppene kan du finne perfekt passform for dine ører, og du velger selv om du vil bruke begge, eller bare én, av proppene.

God lyd på musikk og samtaler — hele dagen
Med lang erfaring inne lyd og Bluetooth-overføring har Jabra sørget for at du får uovertruffen trådløs lydkvalitet både på musikk og samtaler. Fire innebygde mikrofoner sørger for å dempe bakgrunnsstøy slik at stemmen din høres klart i alle typer omgivelser. Øreproppene har en batteritid på opptil 4.5 time tale eller musikkavspilling, og batteriet i bærevesken gir deg ytterligere 6 spilletid, slik at du kan nyte god lyd hele dagen.

Spor treningen med innebygget pulsmåler og bevegelsessensor
Nyt god lyd helt uten kranglete kabler
Lad opp på farten med batteriet i bærevesken
Bruk medfølgende app for å coache deg gjennom din treningsøkt

 

Tips en venn! Tips en venn |


Jabra Elite Sport ørepropper Jabra Elite Sport ørepropper
Art.nr.: Beskrivelse: Lager: Pris: Antall:
149430-Ingram Jabra Elite Sport ørepropper Jabra elite sport På lager 1 990 ,-

eks. mva

Tilbake