RealWear HMT-1

19590 ,-

eks. mva

Beskrivelse

RealWear HMT-1 er en kraftig vanntett  android smartphone som bæres på hodet. I en rekke sammenhenger er dette en overlegen løsning i forhold til mobil, nettbrett eller PC.

Touchscreen er erstattet med en talestyrt mikro-skjerm som oppleves for øynene som en 7 toms tablet. Enheten fungerer godt i støysoner.

Det brukes også ofte når man er langt unna ekspertise og trenger remote support, reparasjonsjobb, inspiserer eller holder på med vedlikehold. Enheten har kamera som enkelt kan ta opp og dele det med andre i sann tid.

Hodesettet kan brukes i våte, støvete, varme, farlige og støyende omgivelser. Her får du en robust hodemontert enhet som enkelt kan utstyres med vernehjelmer og caps eller med stropper. Realwear  kan i tillegg brukes med vanlige briller eller vernebriller.

Bruksområde  : videosamtaler med din mentor eller en ekspert som ikke er sammen med deg, dokumentnavigering og arbeidsflytskjemaer, industri, ingeniøring, shipping, helse. Håndverkere som Feks elektriker kan få support fra kollega. Motta tegninger hvis du er ute og ser på en feil etc. Bruksområdene er mange.

RealWear brukes allerede av mer enn 3000 bedrifter innenfor bygg og anlegg, produksjon, offshore, teknisk industri og vedlikehold, forskning, telemedisin og mye mer. Mer enn 40 000 enheter solgt globalt.

Sender over Wifi eller 4G. Her kan du kjøpe ett modem som heter LTE som er ett trådløst mobilmodem. Eller du kan Hotspotte ( dele internett) med din egen mobiltelefon.

Den forbedrer eksternt samarbeid, øker produktiviteten, sparer reisekostnader og reduserer nedetid for utstyr.

Sikker, sømløs pålogging og Enterprise-implementering, teams sertifisert.

Se webinar for å lære mer: https://www.youtube.com/watch?v=kt7gACPVYrw

Produktark:

https://support.realwear.com/knowledge

 

Spesifikasjoner

Art.nr.: also-4088185
Lagerstatus: På lager

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse
PCUGrp
Kode fra Captcha-bilde:

Vurdering (0)

Del

Blogg om
Du er kanskje også interessert i
  • Aktiv Støydemping for Mobil, PC
    Artikkelnummer 1000205
    1980 ,-