Sennheiser CX 200 Street II

Sennheiser CX 200 Street II


 

UTGÅTT PRODUKT

Vil du være maksimalt mobil og samtidig ha ordentlig go'lyd, er CX200 et opplagt valg. Lyden er tvers igjennom musikalsk, og bassgjengivelsen i særklasse for en ørepropp-hodetelefon. I tillegg får du flott demping av støy fra omgivelsene.

Skulle du ha gått rundt og trodd at hodetelefoner i ørepluggutgave var uforenlig med ekte hi-fi, kan du straks begynne å tro om igjen. Med CX300 har Sennheiser begått en eksklusiv, liten genistrek som verken tar plass eller veier stort - men som likevel presterer en lydkvalitet på høyde med mange hodetelefoner i full størrelse. De bløte gummiadapterne sørger for helt nøyaktig tilpasning til øregangen - en forutsetning for den supre bassgjengivelsen. Gjennomført kvalitet både på komponenter og utførelse for øvrig sørger for resten.

I motsetning til de få andre seriøse hodetelefoner av ørepluggtypen er CX300 utviklet ene og alene med det mål for øyet å spille musikk., og ikke til f.eks. medlytting og intern kommunikasjon i TV-studio o.l. Du kan nyte den høye lydkvaliteten både på stereoen hjemme og når du er ute på farten med den bærbare. Sitter du på toget omgitt av hjulstøy, pipende mobiltelefoner og supersoniske spedbarnshyl, kan du rolig lene deg tilbake og la CX200 beskytte deg mot uønsket akustisk input. Dempningen er så suveren at du ikke trenger å skru lyden høyt for å få lytte i fred - en gave til både deg selv, ørene og omgivelsene dine!

Spesifikasjoner:

Åpen øreplugg-hodetelefon (dynamisk)

Frekvensgang: 18-21.000 Hz

Maksimalt lydtrykk (1 kHz): 112 dB

Total harmonisk forvrengning: <0,2%

Asymmetrisk kabel (lengde 85 cm)

Tilkobling: 3,5 mm stereo-minijack

Øreadaptere i tre forskjellige størrelser medfølger

Vekt (eksklusiv kabel): 4 gram

Farge: Sølv

Tips en venn! Tips en venn |

Fabrikat: Sennheiser

Art.nr.: Beskrivelse: Lager: Pris: Antall:
502544 Sennheiser CX 200 Street II Sennheiser CX 200 Street II På lager 590 ,-

eks. mva

Tilbake