Headset Blogg

Jabra SPEAK 510 er en høyttalertelefon utformet for medarbeidere med daglige behov for telefonmøter for både PC og mobiltelefon.

Den har også bluetooth som gjør at den kan kobles mot mobiltelefon til konferanser.

Utmerket løsningen for spontane konferanser.

TourGuide er et utmerket  for å guide besøkende under omvisning i fabrikkanlegg, utstillingslokaler, museer og guiding fra buss. passer perfekt for omvisninger på støyfylte fabrikker.

 

Kontakt oss for pristilbud !

Jabra supreme er verdens første Bluetooth headsett med aktiv støyreduksjon på høyttaler.

Lydkvaliteten på Supreme er utmerket, og headsettet kan også brukes til å spille av musikk i øret ditt.

ARMBÅND + mobil APP + DU = UP!

UP ™ er et system som gir deg kontroll på aktivitet og søvn,En Jawbone Up rundt armen kan fortelle deg hvor mye du beveger deg i løpet av dagen og hvor lenge du sover om natten.

Programvaren gir deg tips og punkter om tilværelsen din, og hele formålet er at du skal gjøre bedre valg for å føle deg på ditt beste.

Trenger du et bra headset til bordtelefonen, Target headset er mye headset for penger!

Passer til de meste bordtelefoner på markedet (Alcatel, Ericsson, Venus, LG, Doro.+).

  • Prisgunstig headset til fasttelefon.
    Artikkelnummer 1550-00
    590 ,-
    ( 1100 ,-)

Designet for maksimal komfort og overlegen komfort, Det er den eneste hodesettet du trenger! headsettets Busylight-indikator sikrer at andre ser at du er opptatt i samtale på mobil eller PC.

Ergonomi en meget viktig faktor for å forebygge slitasjeskader. Med enkle og effektive ergonomiprodukter kan enhver arbeidsplass tilrettelegges slik at man unngår forskjellige slitasjeskader, for eksempel ”musearm”.

Med Rolermouse får du en naturlig arbeidsstilling for hendene, samt en minimal fingerbevegelse ved styring av PC. Ved hjelp av en stang, som er midtplassert mellom begge
håndleddstøttene, styrer du ”markør/ pil” ved å bevege stangen horisontalt og vertikalt.