HJEM » Hørselvern » Høreapparat Doro HearingBuds

Høreapparat Doro HearingBuds

2796 ,-

eks. mva

Beskrivelse

Takket være Doro HearingBuds kan du enkelt høre venner og familie uten å oppleve støyende omgivelser. De har hørselsforbedrende teknologi, fyldig og klar lyd i tillegge til Bluetooth-tilkobling til mobil, pad, TV for å høre på podcast og samtaler.

Design
Øreproppene har et elegant og kompakt design som gjør at du kan ta dem med deg overalt og nyte fyldig lyd uten begrensninger. HeraingBuds leveres med ørepropper i tre ulike størrelser, noe som gir deg perfekt passform og grep. I tillegg holder Doro styr på hvilket øre de sitter i, noe som gjør det enkelt å bruke dem i hvilket som helst øre.

Tydelig hørsel
Doro HearingBuds gir en fantastisk lydgjengivelse, slik at du kan nyte musikken med mange detaljer. Takket være de avanserte algoritmene og de store høyttalerne har øreproppene en ekstra funksjon som eliminerer støy og forbedrer hørselskapasiteten din i områder med mange mennesker, støyende gater og miljøer. Signalbehandlingen i hodetelefonene bidrar til å redusere ekko, som f.eks. buldrende eller hule lyder som genereres av brukerens stemme. Hodetelefonene har egne lydprofiler som bidrar til å forsterke de viktige lydene, enten du ser på TV, lytter til talte ord eller lytter til telefonsamtaler, uten å blokkere omgivelsene.

Tilkoblingsmuligheter
Du kan koble hodetelefonene til mobiltelefonen, nettbrettet eller andre enheter takket være Bluetooth 5.0-tilkoblingen, noe som gjør det enkelt å oppleve en klar og fyldig lyd. 

Batteritid
HearingBuds gir deg rikelig med lyttetid takket være hodetelefonene på 85 mAh og ladeetuiet på 700 mAh, noe som gir opptil 11 timers batteritid. Enheten har rask ladetid, rundt 90 minutter for hodetelefonene og rundt 3 timer for fullstendig opplading av etuiet.

Doro HearingBuds-appen
Test hørselen, tilpass lyden og optimaliser øreproppene etter dine behov takket være den intuitive appen. Appen gjør det mulig å veksle raskt mellom ulike lydprofiler som passer til aktiviteter som TV-titting, levende musikk eller samtaler.

Komfortabelt og diskret høreapparat spesielt egnet for personer med hørselstap, forbedre hørselen og forsterker omgivelseslyder i både avlukkede områder og utendørs. Fin måte å starte med disse høreapparatene for å teste før man går til dyrere og mer avanserte høreapparater eller som midlertidig løsning.

Flere funksjoner:
- Innebygd mikrofon
- USB-C-ladeport
- IPX2-klassifisering

Inkludert ipakken:
- Lader
- USB-kabel
- Ørepropper
- Hurtigstartveiledning

 

Spesifikasjoner

Art.nr.: Modino-34564
Lagerstatus: På lager

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse
BrAD
Kode fra Captcha-bilde:

Vurdering (0)

Del

Blogg om