HJEM » Smart kontorprodukter » RealWear Navigator 520

RealWear Navigator 520

54220 ,-

eks. mva

Beskrivelse

Realwear Navigator 520  er avanserte og pålitelige smartbriller som brukes til å forbedre arbeidsprosesser i ulike bransjer. Med sin bærbare design kan den brukes handsfree, og gjør det mulig for brukeren å ha hendene fri til å utføre andre oppgaver samtidig.

RealWear er en talestyrt smartbrille med hodebånd som gjør kommunikasjon lettere i arbeid. Hodebåndet kan brukes til blant annet opplæring og fjernhjelp, og passer spesielt ved større distanser. Med RealWear  kan du bruke begge hendene til arbeidet samtidig som du viser frem og får vist hva som skal gjøres.

 

Denne enheten er spesielt verdifull innen industrien, da den har en tøff design som er motstandsdyktig mot støv, varme og fuktighet. Realwear Navigator 500/520 og Visor-X gir brukeren tilgang til viktig informasjon og detaljer om utstyret eller prosessen som jobbes med, og gir dem mulighet til å løse problemer raskt og effektivt. Videre brukes en avansert stemmegjenkjenningsteknologi for å tillate brukeren å kontrollere enheten uten å bruke hendene. Dette akselererer arbeidsprosessene og gir operatørene frihet og en raskere måte å kommunisere på.

Enheten er meget robust og den er falltestet på 2 meter, støvtett og vannbestandig for utfordrende arbeidsmiljøer. Den tåler ekstrem varme på opptil 50 °C og også kulde.

Tåler støv og vann. RealWear Navigator 520 er bygget for å vare.

Den har et batteri som varer lenge men det kan også byttes ut på farten for ett fullt skift,.

Den er 100 % håndfri og du bruker stemmen til kommandoer. Det er enkelt å jobbe i støyete omgivelser (opptil 100 dBA) og den har 4 mikrofoner.

RealWear brukes allerede av mer enn 3000 bedrifter innenfor bygg og anlegg, produksjon, offshore, teknisk industri og vedlikehold, forskning, telemedisin og mye mer. Mer enn 40 000 enheter solgt globalt.

Produsentens hjemmeside: https://www.realwear.com/

Ta kontakt med oss for mer informasjon.

 

Spesifikasjoner

Art.nr.: jodapro-520
Lagerstatus: På lager

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse
T5wFUd
Kode fra Captcha-bilde:

Vurdering (0)

Del

Blogg om