HJEM » Støydempende hodetelefoner » BOSE QuietComfort 45

BOSE QuietComfort 45

3192 ,-

eks. mva

Beskrivelse

  • Førsteklasses støyreduksjon
  • Hi-Fi lyd
  • Stille modus og bevisst modus
  • Komfortabel passform hver dag
  • 24 timers batteritid

 

IKONISK STILLHET. KOMFORT. OG LYD
Du føler det med en gang du tar dem på. De myke plysjputene sitter godt. Så slår du på bryteren, og vips verden forsvinner. Musikken starter, og det er kjærlighet ved første lytting. Det er kraften i våre neste generasjons QuietComfort®-hodetelefoner, nå med en kombinasjon av den beste lyddempende ytelsen og førsteklasses komfort, pluss proprietær akustisk teknologi for dyp, klar lyd. Bose QuietComfort® 45-hodetelefoner - trådløse hodetelefoner med en perfekt balanse mellom stillhet, komfort og lyd som du vil glede deg over hele dagen.

Føles som magi. Men det er ikke magi
Alt starter med vår Acoustic Noise Cancelling-teknologi, resultatet av mer enn 50 år med forskning. Vi bruker små mikrofoner gjemt i øreklokkene for å måle, sammenligne og reagere på støy fra utsiden hele tiden. Støyen blir redusert med et motsatt signal, noe som fører til færre forstyrrelser og mer musikk. Bruk knappen på venstre øreklokke til å velge stillemodus, for full støydemping, eller bevissthetsmodus, for å slippe inn omgivelsene dine.

Mer musikk. Og bevissthet
Bevissthetsmodus bringer verden utenfor inn med mikrofoner som fanger opp lydene rundt deg og spiller dem av naturlig gjennom hodetelefonene. Det er musikken og omgivelsene dine samtidig. Slik at du kan høre alt du trenger, men med et mye mer balansert volum.

Din musikk. I Hi-Fi
Musikk, podkaster og videoer. Dette er innholdet du elsker. Det er grunnen til at vi laget QC45-hodetelefoner med eksklusive Bose-teknologier som TriPort akustisk arkitektur og volumoptimalisert Active EQ for å produsere alt i Hi-Fi.

Det proprietære TriPort-designet ventilerer øreklokkene for å gi dybde og fylde uten å øke størrelsen. Så du får bedre lyd fra hodetelefoner som er mindre, lettere og mer komfortable. I tillegg så øker volumoptimalisert Active EQ de lave og høye frekvensene for å beholde den samme Hi-Fi-ytelsen uansett hvor høyt eller lavt du lytter. Bassen er jevn når du skrur ned volumet, og musikken er fremdeles klar når du skrur det opp.

Komfort i detaljene
En utrolig lytteopplevelse krever tilsvarende komfort. QuietComfort®-hodetelefoner fortsetter å levere på et fantastisk nivå i denne forbindelse ved å fokusere på alle de små detaljene. Som myke puter uten folder, luksuriøst, syntetisk skinn og minimalt press. Du glemmer nesten at du har dem på selv etter flere timer med lytting.

Tydeligere samtaler
Innendørs og utendørs.
Med en fjerde ekstern mikrofon overgår stemmeregistreringen til QC45-hodetelefonene det som konkurrentene kan tilby. Disse hodetelefonene isolerer og fokuserer på stemmen din, mens en støyfjerningsalgoritme filtrerer ut omgivelseslyder for klarere samtaler. Alt skjer i sanntid, noe som gjør at stemmen din høres tydelig ut, selv i vindfulle og bråkete omgivelser.

Lytt lenger
QuietComfort® 45-hodetelefoner gir deg mer spilletid enn forgjengeren, med opptil 24 timer* på én enkelt lading. Nok til å holde stillheten og musikken gående gjennom selv den lengste flyturen. Og de kan lades ved å bruke USB-C® i opptil 2,5 timer. Rask lading i 15 minutter gir opptil 3 timers spilletid. Eller du kan plugge inn den medfølgende lydkabelen for å lytte i enda lengre tid i kablet modus.

Hva ligger i esken:

QuietComfort® 45-hodetelefoner
Bæreveske
12-tommers USB-C-ladekabel
3,5 mm til 2,5 mm lydkabel

 

Spesifikasjoner

Art.nr.: Despec-BOS10004-deal-866724-0100
Lagerstatus: På lager

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse
vcVHbp
Kode fra Captcha-bilde:

Vurdering (0)

Del

Blogg om
Du er kanskje også interessert i
 • Best i klassen, Sertifisert for Teams, aktiv støydemping
  Artikkelnummer 1000200
  2992 ,-
  ( 3900 ,-)