Jabra Evolve2 buds MS

2852 ,-

eks. mva

Beskrivelse

Jabra evolve2 Buds

Profesjonelle, lommevennlige ekte trådløse ørepropper med aktiv stødemping utviklet for hybridarbeid.

Jabra evolve2 Buds er vann- og støvbestandig, og de kan brukes i praksis overalt og i all slags vær. sertifisert for apper som Google Meet, Microsoft Teams og Zoom.

  • Opptil 8 timers batteritid, 33 med ladbaretuiet
  • ANC aktiv støydemping
  • Bluetooth, opptil 20m
  • Koble til opptil 2 enheter

 

Jobb utenfor kontoret
Få ideer ved kjøkkenbordet. Ring fra kontorfellesskapet. Planlegg statusmøter når du er ferdig med å lufte hunden. Med den rette teknologien kan du arbeide der hvor dagen bringer deg. Evolve2 Buds er din bærbare og ultrapraktiske forbindelse til kontoret når du er milevis unna. Alt du trenger for å 'jobbe på farten', får du i et par små ekte trådløse ørepropper.

Liten og perfekt formet
Vi bruker databasen vår på over 62 000 øreskanninger sammen med vår unike statistikkmodellering til å skape små øreproppmodeller som passer som om de skulle vært laget personlig for deg. Evolve2 Buds følger samme prinsipp. Dette er faktisk vårt minste ekte trådløse øreproppdesign så langt. Bare sånn i tilfelle kontorheadsettet ikke har det utseendet du helst ønsker deg.

Aktiv støydemping
Hjemmekontor i skoleferiene. Kontorfellesskap. Avgangshaller på flyplasser. Stedene der du har behov for å arbeide, er ofte støyende. La oss derfor få presentere vinneroppskriften i form av en elegant og støydempende passform og aktiv støydemping. Uansett hvor bråkete det er rundt deg kan du fortsatt ta en samtale uavhengig av hvor du er.

 

Spesifikasjoner

Art.nr.: 20797-999-999
Lagerstatus: På lager

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse
3BtryE
Kode fra Captcha-bilde:

Vurdering (0)

Del

Blogg om