Jabra Evolve2 65 MS mono

2250 ,-

eks. mva

Beskrivelse

Trådløst headset med mikrofon , samtalekvalitet for PC, teams og mobil, lang batteritid og øreputer med memoryfoam for komfort hele dagen.

Gode samtaler
Kraftige og profesjonelle mikrofoner og la til vårt avanserte digitale brikkesett og nyeste signalbehandlingsteknologi. Resultatet er enestående samtalekvalitet, hver gang. Det er ikke bare en god samtale. Det er den nye standarden for gode samtaler.

Microsoft Teams

Teams-sertifiserte varianten perfekt tilpasset og optimalisert for å gi deg den beste opplevelsen med plattformen.

Musikk som er så bra at du kan føle det
Vi bygget dette hodesettet med kraftige lekkasjesikre 40 mm høyttalere og styrket det med vårt mest avanserte digitale brikkesett noensinne. Evolve-serien ga deg fantastisk musikk mens du jobbet. Med Evolve2 tar vi lydkvalitet til et helt nytt nivå. Det er et profesjonelt hodesett, men ikke slik du kjenner det.
Lydisoler ørene dine
Enten du jobber på kontoret eller på farten, kan bakgrunnsstøy virkelig forstyrre flyten din. Ta på deg Evolve2 65 og merk at støyen rundt deg falmer øyeblikkelig, når de isolerende ovale skumøreputene og den banebrytende nye vinklede ørepropputformingen fungerer effektivt for å stenge ute omgivelsene dine og gi deg enestående passiv støykansellering. Du kan si at det er et slags bærbart, stille rom for hodet ditt.
Opptattlys
Vi har tatt opptattlyset vårt til et helt nytt nivå og gjort det synlig fra alle retninger. Det røde lyset aktiveres automatisk når du er i en samtale eller i et møte, eller du kan aktivere det selv med et tastetrykk. Så selv om du er midt i alt, vil opptattlyset ditt beskytte deg fra alle vinkler og alle forstyrrelser. Det er som å ha en innebygd sikkerhetsvakt for konsentrasjonen din.
Batteritid i flere dager
Vår avanserte teknologi for batterieffektivitet og det utrolige lille brikkesettet har hjulpet oss med å få en industriledende batterikapasitet på hele 37 timer* i dette kraftige trådløse hodesettet. I tillegg har vi et nyttig ladestativ til deg også, bare i tilfelle.
Ekte komfort
Vi tok sikte på å lage et trådløst hodesett som ville føles så bra at du glemte at du hadde det på deg. Vi utformet den perfekte formen ved å bruke biometriske målinger av hundrevis av hoder. Deretter la vi til myke skumputer som former seg til ørenes naturlige konturer. Til slutt monterte vi det ved hjelp av slitesterke, førsteklasses materialer. For når det gjelder hodesettet ditt, gjør ekte luksus at du glemmer at det er der.

 

Spesifikasjoner

Art.nr.: 26599-889-999
Lagerstatus: På lager

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse
Ce4WJ
Kode fra Captcha-bilde:

Vurdering (0)

Del

Blogg om
Du er kanskje også interessert i
 • PC webkamrera passer fint for videokonferanse , teams, zoom. 1080p 90° vidvi...
  Artikkelnummer 121591
  752 ,-
  ( 992 ,-)
 • Jabra evolve2 55 kontorheadset med høy samtalekvalitet for PC, teams og mobil...
  Artikkelnummer 25599-989-899
  2350 ,-