HJEM » Headset med mikrofon til PC-teams » Trådløst Headset » Yealink BH72 headset med trådløst lader

Yealink BH72 headset med trådløst lader

2590 ,-

eks. mva

Beskrivelse

Yealink BH7 Bluetooth headset-serien har en stilig utseende, høyoppløselig lydkvalitet, uttrekkbar skjult mikrofonarmteknologi og Yealink Acoustic Shield-teknologi støttet av doble mikrofoner.

Det lar brukere raskt forvandle ethvert sted til et profesjonelt kontor, som støtter profesjonell lyd og opplevelse av musikkavspilling. 

Yealink BH72 Bluetooth Headset-serien er utstyrt med Yealinks unikt uttrekkbar skjult mikrofonarm med magnetslide. Du kan enkelt trekke ut mikrofonbommen for å oppnå profesjonell lydkvalitet, og kan enkelt skjule mikrofonbomarmen for å oppnå en stilig utseende. Den lar deg nyte musikk enklere og kan enkelt tilpasses ulike Friluftsliv.

Se Prisen -  mye headset for penger

Flere mikrofoner Acoustic Shield-teknologi
Med Yealink Acoustic Shield-teknologi blokkerer de to mikrofonene alt av bakgrunn støy automatisk, men sørg for at deltakerstemmen blir hørt tydelig, noe som øker betraktelig kommunikasjonseffektivitet.

Enestående musikk- og ringeopplevelse
Designet for musikk og samtaler, støtter BH72 dynamisk EQ for automatisk å bytte mellom samtalemodus og musikkmodus. Den nye vinklede øreputedesignen og det ovale minneskummet isolerer omgivelsesstøy, som gir utmerket passiv støyreduksjon og skaper den beste lyttingen
erfaring.

Multifunksjonell trådløs lading 
Den lange batterilevetiden kan tilby deg opptil 35 timers taletid, og sparer deg fra akuttjakt for en lader. Den har også en trådløs ladefunksjon og et valgfritt trådløst ladestativ, slik at du kan lade headsettet og mobiltelefonene eller andre enheter som støtter Qi-standarden
trådløs lading.

Synlig opptattlys for ultravidvinkel
Headsettet har synlige opptattindikatorer innebygd på begge sider. Indikatorene vil automatisk lyse rødt når du ringer eller deltar på et møte, reduserer ekstern interferens, får deg til å fokusere på samtalen, får høyere kontoreffektivitet.

Spesifikasjoner

Art.nr.: 1208609
Lagerstatus: På lager

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse
KL8pW
Kode fra Captcha-bilde:

Vurdering (0)

Del

Blogg om